021 410.16.81, 021 410.25.50, 021 410.09.57 | Fax: 021 314.18.26 contact@adps6.ro

În perioada 5-15.05.2020 va fi aplicat TRATAMENTUL NR.1 DE DEZINSECȚIE ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARULUI ADULT – pe raza municipiului București – conform Planului Unitar de Acțiune al Primăriei Municipiului București.

Tratamentele se vor aplica pe timp de noapte, între orele 20.00 – 05.00.

Nu se aplică tratamente pe timp de ploaie și/sau vânt.

Vă facem cunoscut faptul că aceste acțiuni, la fel ca și anul trecut, se vor desfășura episodic, circa 2-3 tratamente în fiecare lună – până probabil către sfârșitul lunii octombrie – în funcție de temperaturi și condiții meteo, pe toată raza municipiului București, în zonele cu vegetație: parcuri, grădini publice, spații verzi, locuri de agrement, cimitire, terenuri aferente imobilelor cu spații destinate locuințelor colective, asociații de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuințe sociale, terenuri ale instituțiilor publice locale.

INFORMARE: Pentru tratamentul de dezinsecție țânțar adult se va utiliza produsul biocid MICROSIN – insecticid sub formă de microemulsie concentrată pe bază de apă, în concentrație de min. 0,2% maxim de 0,4% – în funcție de gradul de infestare. Tratamentul de dezinsecție se va efectua la fel ca și anul trecut prin pulverizare în sistem ULV/atomizare manuală cu echipamente specifice, pe suprafețele cu vegetație.

Descriere produs biocid MICROSIN

MICROSIN este un insecticid sub formă de microemulsie concentrată, pe bază de apă, fără solvent, pe bază de piretroizi, cu efect imediat și persistent în timp. Destinat pentru igiena și sănătatea publică.

Compoziție/substanță activă: 10% Cipermetrin, 2% Tetrametrin, 5% Oxid de butapiperonină.

Caracteristici produs: Insecticidul Microsin este o microemulsie care oferă o maximă siguranță în manipulare și are un impact minim asupra mediului înconjurător. Se diluează ușor cu apă, nu pătează suprafețele și este inodor (nu are miros). Acțiunea insecticidului este atât imediată cât și de lungă durată, fiind utilizat pentru combaterea insectelor zburătoare sau târâtoare (muște țînțari, căpușe, viespi, gândaci de bucătărie, furnici, purici, ploșnițe, molii și carii de lemn).

Tratamentele sunt executate de Compania Municipală Eco Igienizare București S.A. cu sediul social în București, Sector 3, Aleea Buchetului nr. 10-12, aflată sub autoritatea Consiliului General al Municipiului București la toate obiectivele înregistrate în baza de date a Planului Unitar de Acțiune al PMB, aflate pe teritoriul Municipiului București și în comunele Chiajna și Snagov.