021 410.16.81, 021 410.25.50, 021 410.09.57 | Fax: 021 314.18.26 contact@adps6.ro

Politica de confidențialitate

Informare privind protecția datelor cu caracter personal

Datele tale sunt în siguranță cu noi. Din punct de vedere al protecției datelor, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 (A.D.P.D.U. Sector 6) este considerat procesator de date și poate fi contactat pe email contact@adps6.ro – în atenția responsabilului de protecție a datelor sau direct la adresa Int. Lt. Av. Caranda Ghe. Nr.9, Sector 6, București.

 

Schimbările privind protecția datelor în România

Regulamentul general privind protecția datelor, cunoscut ca GDPR, este un pas important spre a vă oferi un control mai bun al modului în care sunt folosite datele dumneavoastră cu caracter personal și al modului în care puteți fi contactați. Datele dumneavoastră vor fi mai bine protejate datorită acestor schimbări. Datele personale includ: nume, prenume, adresă și data nașterii, dar pot fi și postul sau numele angajatorului dumneavoastră, dar și orice altă informație care poate fi folosită pentru  a vă identifica.

 • A.D.P.D.U. Sector 6 se angajează să: vă respecte confidențialitatea și să depună toate eforturile pentru a îndeplini cerințele de conformitate.
 • A.D.P.D.U. Sector 6 va folosi datele dumneavoastră pentru a-și îndeplini obligațiile legale, pentru a-și îndeplini obligațiile față de dumneavoastră și pentru a se asigură că vă oferă un serviciu cât mai bun.
 • A.D.P.D.U. Sector 6 nu vă va vinde datele niciunui terț.
 • Este posibil ca A.D.P.D.U. Sector 6 să vă partajeze detaliile, atunci când este cazul, cu alte instituții ale statului sau furnizori de servicii pentru a ne ajuta să ne îndeplinim cerințele legale sau contractuale față de dumneavoastră.
 • A.D.P.D.U. Sector 6 vă va păstra datele atâta timp cât este necesar din punct de vedere legal.
 • A.Dacă nu ne veți oferi datele dumneavoastră atunci când le cerem, A.D.P.D.U. Sector 6 nu vă va putea oferi serviciile sale.

Drepturile dumneavoastră

Aveți următoarele drepturi:

 • Să ne cereți să vă accesați datele cu caracter personal
 • Să ne cereți să vă corectăm datele personale,
 • Să ne cereți să vă ștergem datele personale (dacă nu avem un motiv legitim sau o obligație legală să le păstrăm),
 • Să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră,
 • Să faceți o obiecție privind procesarea datelor dumneavoastră.

 

Protecție îmbunătățită

Securitatea datelor dumneavoastră a fost mereu extrem de importantă pentru A.D.P.D.U. Sector 6. Noile reglementări asigură faptul că toate organizațiile trebuie să acorde o atenție deosebită datelor personale și să acționeze prompt în cazul unei probleme.

 

Mai mult control pentru dumneavoastră

Noul Regulament susține dreptul dumneavoastră de a avea datele protejate și intimitatea respectată. A fost creat să vă dea încrede că datele pe care o organizație le are despre dumneavoastră sunt exacte, actualizate și gestionate corect și să vă ofere un acces facil la acele informații dacă doriți să le verificați sau modificați.

 

Plângeri

Dacă doriți să faceți o plângere, vă rugăm să ne contactați la, contact@adps6.ro în atenția responsabilului de protecție a datelor (Int. Lt. Av. Caranda Ghe. Nr.9, Sector 6, București) sau, alternativ, să vă adresați Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la: +40.318.059.211 sau vizitând www.dataprotection.ro.