021 410.16.81, 021 410.25.50, 021 410.09.57 | Fax: 021 314.18.26 contact@adps6.ro

În perioada 3-13.09.2020 va fi aplicat tratamentul nr.12 de dezinsecţie împotriva ţânţarului adult, pe spaţiile verzi aferente obiectivelor înregistrate în Planul Unitar de Acţiune al Primăriei Municipiului Bucureşti.

Tratamentele se vor aplica pe timp de noapte, între orele 21.00 – 05.00.

Perioada va fi determinată de condiţiile meteo şi de logistica disponibilă.

Nu se aplică tratamente pe timp de ploaie şi/sau vânt puternic.

Vă facem cunoscut faptul că aceste acţiuni se vor desfăşura episodic – circa 2-3 tratamente în fiecare lună – până probabil către sfârşitul lunii octombrie, în funcţie de temperaturi şi condiţii meteo, pe toată raza municipiului Bucureşti, în zonele cu vegetaţie: parcuri, grădini publice, spaţii verzi, locuri de agremenet, cimitire, terenuri aferente imobilelor cu spaţii destinate locuinţelor colective – asociaţii de locatari/proprietari, cămine de elevi, locuinţe sociale, terenuri ale instituţiilor publice locale, aceste tratamente fiind executate de către Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti.

INFORMARE: Pentru tratamentul de dezinsecţie ţânţar adult, se va utiliza produsul biocid MICROSIN insecticid sub formă de microemulsie concentrată pe bază de apă, în concentraţie de min.0,2% maxim de 0,4%, în funcţie d egradul de infestare. Tratamentul de dezinfecţie se va efectua la fel ca şi anul trecut prin pulverizare în sistem ULV/atomizare manuală cu echipamente specifice – atomizoare şi foggere, pe suprafeţele cu vegetaţie.

Insecticidul MICROSIN este o microemulsie, care oferă o maximă siguranţă în manipulare şi are un impact minim asupra mediului înconjurător. Se diluează uşor cu apă, nu pătează suprafeţele şi este inodor (nu are miros). Acţiunea insecticidului este atât imediată cât şi de lungă durată, utilizat pentru combaterea insectelor zburătoare sau târâtoare (muşte, ţânţari, căpuşe, viespi, gândaci de bucătărie, furnici, purici, ploşniţe, molii şi carii de lemn).