021 410.16.81, 021 410.25.50, 021 410.09.57 | Fax: 021 314.18.26 contact@adps6.ro
Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (A.D.P.D.U.) Sector 6, continuă programul de curăţenie generală demarat la nivelul Sectorului 6.
În perioada 24.06.2021 – 08.07.2021 se vor desfăşura acţiuni specifice în perimetrul delimitat de Bd. Drumul Taberei – Str. Sibiu – Bd. Timisoara – Str. Brasov.
Devino voluntar
Voluntariatul și implicarea în campanii de resposabilitate socială sunt trăsături esențiale ale unei comunități unite și moderne.
Te poți înscrie ca voluntar pe: https://www.primarie6.ro/curateniegenerala/
Invităm toate persoanele fizice şi juridice (asociaţii de proprietari/locatari, societăţi comerciale, instituţii publice şi de învăţământ) ca în perioada martie – iulie 2021 să contribuie la realizarea curăţeniei în Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, prin luarea de măsuri care să ducă la curăţarea spaţiilor verzi, aleilor, trotuarelor şi a rigolelor stradale din perimetrul imobilelor de locuit şi a celor cu altă destinaţie.
Activități specifice campaniei de curăţenie generală:
1. Campanie de informare pe micro-zonă (prin afișaj la scara blocului și telefoane date administratorilor de bloc);
► Activități derulate de luni până vineri:
1. Intreţinere arbori (eliminare ramuri rupte, frante, fisurate);
2. Astuparea / asfaltarea gropilor din carosabil;
3. Întreținerea spațiilor verzi;
4. Notificarea făcută cetățenilor pentru a-și muta temporar mașinile în ziua a 6-a pentru a face loc spălării străzilor și trotuarelor;
5. Spălarea străzilor și a trotuarelor de către operatorul de salubrizare Urban S.A.;
6. Marcarea locuri de parcare înregistrate la ADP.
► Activități de voluntariat derulate de cetățenii din zonă în week-end
1. Curățenie (strângerea gunoiului);
2. Întreținerea spațiilor verzi (săpare plus supraînsămânțare pentru gazon);
Pentru unelte (sape, greble, lopeți, saci de plastic), semințe și asistență în ridicarea gunoiului (programare orară, când să vina o mașină să ridice gunoiul) vă rugăm să vă înscrieți sau să sunați la numărul de telefon de la acest link: https://www.primarie6.ro/curateniegenerala/