Home

Un nou concept pentru Sectorul 6, indraznet si benefic pentru comunitate: Orașul ca un parc!

Știri

Un nou concept pentru Sectorul 6, indraznet si benefic pentru comunitate: Orașul ca un parc!

2023-03-24

Mâine, începem Campania de curățenie de primăvara în întreg sectorul! Ne dorim un oraș curat și bine întreținut, care să se încadreze într-un concept îndrăznet, modern și benefic #pentrucomunitate: Orașul ca un parc!

“Propun acest concept de oraș parc, oraș deschis întregului oraș”, a declarat primarul Ciprian Ciucu, ieșit la plimbare prin sector, pentru a vedea stadiul în care se află plantele și arborii recent plantați.

“Eram îngrijorat dacă au prins florile perene peste iarnă și m-am dus să verific împreună cu peisagiștii noștri și cu reprezentanții firmelor care au executat amenajările. Au prins, doar că de acum înainte vor crește accelerat. Acolo unde nu au prins, vor fi înlocuite, deoarece am avut grijă sa punem condiții și sa fie prinse în garanție.  

Arborii au prins, aici nu am emoții. Circa 2 km liniari deja, pe ambele sensuri, plus scuarul central. Kilometri de parc, practic... Propun acest concept de oraș parc, oraș deschis întregului oraș. Este deja testat, merge, oamenii sunt încântați.

Vă doresc o primăvară superbă! Mâine ieșim cu toții la curățenia de primăvară!”, a transmis primarul.

La ora 10.00, edilul va fi pe strada George Vâlsan, după care va lua la pas grădinile de bloc din Crângași-Giulești.

Haideți cu mic, cu mare, să dăm culoare locului în care vrem să ne simțim acasă!