Home

Serele exotice din Parcul Drumul Taberei, vizitate doar cu programare prealabilă în “Săptămâna verde”

Știri

Serele exotice din Parcul Drumul Taberei, vizitate doar cu programare prealabilă în “Săptămâna verde”

2023-02-22

Având în vedere numărul tot mai mare de solicitări înregistrate pentru vizitarea serelor exotice din Parcul Drumul Taberei, vă informăm că accesul în incinta acestui obiectiv se poate face de către grupurile organizate de elevi, în perioada martie-aprilie 2023, doar cu programare prealabilă.

Programarea se poate realiza pe adresa de email sere@primarie6.ro, indicând un număr de telefon unde puteți fi contactați de reprezentanții noștri de la sere.

Menționăm că interesul crescut pentru vizitarea serelor exotice este justificat de faptul că, în acest interval, unitățile de învățământ din București derulează  
Programul “Săptămâna verde”.

ACCESUL ESTE GRATUIT iar PROGRAMUL DE VIZITARE AL SERELOR EXOTICE DIN PARCUL DRUMUL TABEREI este următorul:

În luna martie:

  • miercuri, joi și vineri, între orele 10.00 – 16.00
  • sâmbătă și duminică, între orele 9.00 – 15.00.

 

Începând cu luna aprilie, se trece la programul de vară:

  • miercuri, joi și vineri, între orele 10.00 – 19.00
  • sâmbătă și duminică, între orele 9.00 – 15.00.

 

Precizăm că în zilele de luni și marți serele nu pot fi vizitate, fiind destinate exclusiv pentru stropirea și îngrijirea plantelor.

 

Cele șapte pavilioane expoziționale adăpostesc nu mai puțin de 4.000 de plante din 300 de specii, toate aduse din diferite colțuri însorite ale lumii, inclusiv un măslin, vechi de 300 de ani, dar și bananieri, portocali și mandarini. Mai multe nu dezvăluim, dar vă lăsăm pe dumneavoastră să descoperiți! J