Home

Sâmbătă, 25 martie, ora 10:00, dăm startul campaniei de curățenie de primăvară!

Știri

Sâmbătă, 25 martie, ora 10:00, dăm startul campaniei de curățenie de primăvară!

2023-04-20

Ne dorim un sector curat, frumos și plin de culoare. Un loc căruia să-i spunem cu mândrie “acasă” și în care să ne facă plăcere să petrecem cât mai mult timp alături de cei dragi. În natură, în aer curat și în locuri îngrijite și bine întreținute.

Tocmai de aceea, ca în fiecare an, vă invităm să ne fiți alături în misiunea de a curăța și de a împrospăta locul în care trăim. De-a lungul timpului ne-ați fost parteneri de nădejde în acțiunile pe care le-am întreprins pentru comunitate, așa cum sperăm să spuneți prezent și acum, campaniei de curățenie căreia îi vom da startul la sfârșitul acestei săptămâni.

”Vă invit în curtea blocului dumneavoastră. Și vin și eu!”

”Intenționam să vă invit și anul acesta să curățăm împreună un teren insalubru în Sectorul 6, cum am fost împreună pe Lacul Morii în 2021 și pe Plevnei în 2022. Dar nu am mai găsit un astfel de teren. Cele care ar mai fi de salubrizat sunt cu deșeurile din construcții acumulate în 30 de ani, se află la marginea orașului și nu sunt potrivite pentru voluntari. Acolo intervenim noi cu utilaje grele.  Așa că vă invit în curtea blocului dumneavoastră. Și vin și eu. În special în Giulești și Crângași. Dacă mă invitați, vin! Și în timp ce facem treabă, mai schimbăm și o vorbă, două.

Nu am renunțat definitiv la ideea de a vă invita să fiți voluntari și să mai igienizăm un teren împreună, așa că, dacă aveți sugestii, le primesc cu plăcere. Trebuie doar să nu fie teren privat. Dacă sunt astfel de terenuri, dar sunt private, vreau să la știu oricum, dar trimit Poliția Locală să aplice amenzi”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

Instituția noastră va pune la dispoziție celor care vor să se alăture campaniei de curățenie de primăvară saci, flori crescute în serele proprii și va ridica resturile vegetale.

“Ca în fiecare an ADPDU Sector 6 și Urban vor fi în dispozitiv! Curățăm spațiul verde, spălăm străzile, mobilierul stradal și semnele de circulație, plombăm gropile, marcăm locurile de parcare. Dacă ieșiți în curtea blocului, vă punem la dispoziție saci, ridicăm materialul vegetal și vă oferim gratuit răsaduri de flori crescute în serele ADPDU Sector 6, dar și tricouri inscripționate cu campania de curățenie”, a menționat primarul Sectorului 6.

Pentru comenzi, puteti lua legătura cu responsabilul zonal ADPDU Sector 6. De asemenea, vă stau la dispoziție și numărul de telefon 021 410 09 57 sau adersa de mail contact@adps6.ro, cu rugamintea ca solicitarea să fie transmisă cu cel puțin 48 de ore înainte.