Home

O nouă amenajare peisagistică și urbanistică de calitate, în Sectorul 6

Știri

O nouă amenajare peisagistică și urbanistică de calitate, în Sectorul 6

2021-12-29

Lucrarea de amenajare peisagistică și urbanistică, situată la intersecția dintre Bd. Uverturii și Șos. Virtuții (în spatele centrului comercial Sir), este realizată de echipele ADPDU Sector 6: noul spațiu de relaxare contribuie la crearea unui ambient plăcut pentru cei care locuiesc în proximitate, cât și pentru cei care tranzitează zona.

“Continuăm să realizăm spații publice de calitate! Gardurile continuă să plece și spațiul public să fie mai accesibil, mai plăcut, mai aerisit.

Acest spațiu a fost gândit și proiectat cu forțe proprii de către experții peisagiști și urbaniști pe care i-am angajat anul acesta la ADPDU S6. Si execuția proiectului (mai puțin piatra cubică), a fost executată tot cu forțele interne specializate ale ADPDU S6.

Anul acesta am pilotat, am crescut capacități interne, am văzut că putem face mai bine și mai ieftin și cu forțele proprii. Asta de bine. De rău este că am făcut doar trei astfel de amenajări, ceea ce, pentru mine este insuficient! Anul viitor trebuie să realizăm astfel de amenajări de calitate, de cel puțin patru ori mai mult! Iar în anul următor și mai mult!”, a declarat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Edilul a precizat că astfel de proiecte de dezvoltare urbană vor fi implementate și în perioada următoare, în mai multe zone din sector.

“Calitatea spațului urban ne influențează direct calitatea vieții! Acolo unde locuim ne afectează inclusiv stima de sine. Aceasta este direcția în care mergem în următorii ani! Acum sper ca oamenii să și întrețină... Avem o mare problemă de civilizație în București.

Dați mai departe ca să se știe și oferiți-ne propuneri pentru următoarele amenajări! Le vom prioritiza în funcție de densitatea locuirii”, a precizat Ciprian Ciucu.