Home

Noi reglementări rutiere pe Strada Lujerului

Știri

Noi reglementări rutiere pe Strada Lujerului

2023-03-13

În vederea continuării lucrărilor de amenajare a Parcului Liniei, începând de luni – 13.03.2023, ora 21.00 se va restricționa circulația vehiculelor pe Str. Lujerului, segmentul cuprins între Str. Fruntaș Anghel Mihai și Str. Peștilor. În acest context, deplasarea către Bd. Iuliu Maniu (sens giratoriu Cora Lujerului) se va realiza prin Str. Liniei.

IMPORTANT! Instituția noastră deține un studiu de trafic care atestă faptul că fluxul auto dinspre mall Plaza România spre centrul comercial Cora nu va fi afectat având în vedere extinderea str. Lujerului de la o bandă la două benzi pe sens. 

Menționăm că segmentul de drum între Str. Fruntaș Anghel Mihai și Str. Peștilor este inclus în amenajarea peisagistică a Parcului Liniei și va contribui la facilitarea accesului vizitatorilor în parc.

Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia noilor indicatoare de semnalizare rutieră montate în zonă, conform avizelor Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul PMB, respectiv Brigada Rutieră București.

Cel mai mare parc liniar din România, amenajat în #Sectorul6

Vă reamintim că lucrările de amenajare la Parcul Liniei se desfășoară etapizat, după cum urmează:

- Faza I, cuprinsă între Lujerului - Gara Cotroceni, va fi gata în mai 2023.

- Faza II, cuprinsă între Gara Cotroceni - Bd. Doina Cornea va fi gata în iarna 2023. Avem studiu de fezabilitate, avem proiectul, suntem în curs de obținere a autorizației de construire și achiziționare de servicii de lucrări.

- Faza III, cuprinsă între Lujerului - Valea Cascadelor va fi gata în vara anului 2024.

Detalii interesante despre funcțiunile oferite în cadrul parcului, precum și alte date tehnice sunt disponibile în linkul de mai jos:

https://adps6.ro/.../lucrarile-de-amenajare-la-parcul...