Home

Intervenim cu utilaje, pe străzile din sector, pentru a curăța zăpada!

Știri

Intervenim cu utilaje, pe străzile din sector, pentru a curăța zăpada!

2023-01-28

Încă de aseară, intervenim pe străzile din sector, pentru a curăța zăpada si pentru a oferi participanților la trafic condiții sigure de deplasare!

Împreună cu  societatea de salubrizare Urban S.A., am acționat integrat pe 635 de străzi principale și secundare cu utilaje de deszăpezire, sprijiniți permanent de Poliția Locală Sector 6, care raportează situația din teren, din oră în oră.

Toate străzile principale sunt curățate, la fel și cea mai mare parte dintre cele aflate între blocuri. Acum, se intervine preponderent pe alei și străduțe. În paralel, 212 oameni curăță în zona stațiilor STB, la trecerile de pietoni și la gurile de canal. Acolo unde s-au format bălți din cauza canalizării Apa Nova, a fost solicitat intervenția societății.

Adresăm rugămintea de a ne fi alături și de a participa la eliminarea zăpezii fața blocurilor, a curților și a locurilor de parcare. Inclusiv comercianții trebuie să dea zăpada de pe trotuarele din fața magazinelor

Este în putința noastră, a tuturor, de a da dovadă de spirit civic, de a ne spijini unii pe alții și de a face ca lucrurile sa decurgă ușor și eficient.

Atenție! Zăpada nu trebuie aruncată pe carosabil, ci strânsă pe marginea străzii, ca mai apoi să poată fi ridicată!