Home

Impreuna putem avea sector curat si primitor!

Știri

Impreuna putem avea sector curat si primitor!

2023-03-25

Campania de curatenie de primavara a inceput si va tine pana pe 31 mai! Suntem pe teren, dornici sa improspatam si sa infrumusetam locul in care traim, caruia sa-i putem spune cu toata inima, acasa!

Vremea este minunata, propice activitatilor in aer liber, asa ca, haideti sa ne fiti alaturi in incercarea noastra permanenta de a face lucruri pentru noi toti, cei care locuim in sector si de care vrem sa ne fie cu adevarat drag!

Suntem o comunitate!

Asadar, astazi, la ora 10:00, am dat startul curateniei generale, temeinice, in care dorim sa ne implicam fiecare dintre noi, ca o adevarata #comunitate. Alaturi de voluntari, am strans gunoaiele aruncate, peturi, servetele, pahare, borcane, haine si tot felul de resturi din zona Crângași, Microzona 27 B.

Curatenie in forta

Echipele #adpdusector6 au tuns vegetația, au toaletat copaci, iar cei de la Urban au intrat să spele carosabilul și trotuarele.

Inca de la orele diminetii, primarul Ciprian Ciucu s-a aflat pe teren, printre dumneavoastra. Prima oprire a fost Crangasi. Acum, a luat la curatat si digul sudic al Lacului Morii.

“Munca nu este rusinoasa! Va invit la dumneavoastra in curtea blocului! Vom acoperi in urmatoarele doua luni temeinic tot Sectorul 6! Adevarul incontestabil este că ESTE MULT MAI CURAT in Sectorul 6. ADPDU și URBAN isi fac mult mai bine treaba, din acest motiv si cetatenii parca pastreaza mai bine, iar Politia Locală incepe sa fie mai prezenta!”, a declarat edilul Sectorului 6.

Efortul fiecaruia dintre noi este important si el se va vedea in gradini curate si ingrijite.

Gradina de bloc a fiecaruia dintre dumneavoastra este locul in care ne dam intalnire, unde impreuna, umar langa umar, putem sa intampinam primavara si sarbatorile pascale asa cum se cuvine: cu bucurie si curatenie.

Pana pe 31 mai, 1.100 de angajați și peste 100 de utilaje vor fi angrenate in ampla actiune de curatenie. Astupăm gropi, trasăm locuri de parcare, spălăm zona piețelor, străzile, trotuarele, mobilierul urban, bolarzii, stâlpișorii de demarcare a benzilor, semafoarele, indicatoarele rutiere, dar și stațiile STB.

De asemenea, vom curăța stâlpii de afișe, vom înlocui coșurile de gunoi vechi și se va continua toaletarea copacilor. Mașinile parcate la bordură vor fi mutate pentru a putea spăla străzile, iar Politia Locală va avea grija sa va notifica din timp.

Haideti sa ne activam simtul civic si sa facem curat luna in tot sectorul!