Home

ATENȚIE! Se anunță vreme nefavorabilă în București. ADPDU Sector 6 ia măsuri de urgență

Știri

ATENȚIE! Se anunță vreme nefavorabilă în București. ADPDU Sector 6 ia măsuri de urgență

2023-01-26

Fiți vigilenți! Administrația Națională de Meteorologie anunță că vineri și sâmbătă (27-28.01.2023), în București, se așteaptă ploi, lapoviță, ninsoare și vânt în rafală ce pot crea premise favorabile pentru fenomenul “ploaie înghețată” (freezing rain).

Ca urmare a atenționării meteorologilor, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 a dispus măsuri suplimentare de intervenție care să vină în sprijinul populației, toate echipele fiind în alertă, în regim de lucru permanent pe teren, după cum urmează:

- Serviciul Întreținere Arbori va lucra non-stop (împreună cu echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență) pentru eliberarea domeniului public, în cazul unor eventuale incidente cauzate de prăbușirea copacilor

- Echipele vor interveni în baza avizelor de specialitate emise de Direcția de Mediu din cadrul Primăriei Municipiului București, dar și punctual, în regim de urgență pentru toaletare/defrișare/reducere coronament arbori în vederea diminuării riscului de accidente

- Pentru o bună identificare în teren a copacilor, inspectorii vor utiliza coordonatele de localizare a acestora (inclusiv fotografii).

Ținând cont de faptul că Sectorul 6 dispune de o rețea arboricolă de aprox.280.000 exemplare, vom gestiona eficient resursele logistice umane și materiale, astfel încât să răspundem într-un timp cât mai scurt solicitărilor, în limita capacității administrative.

Menționăm că pentru o bună colaborare, instituția noastră vă pune la dispoziție modalități facile de comunicare, după cum urmează:

- Telefon: (021) 410 16 81, (021) 410 25 50

- Fax: (021) 314 18 26

- E-mail: contact@adps6.ro

- Formular de sesizări pe site ce poate fi completat la adresa https://adps6.ro/adp_primariesector6/formular-sesizare

- pagina de Facebook ADPDU Sector 6, inclusiv Messengerul instituțional.