021 410.16.81, 021 410.25.50, 021 410.09.57 | Fax: 021 314.18.26 contact@adps6.ro

Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6, sprijină asociaţiile de proprietari pentru acţiunile de deszăpezire a trotuarelor și aleilor din jurul blocurilor. Astfel, 3.000 de saci cu material antiderapant au fost pregătiţi pentru asociaţiile de proprietari.

În contextul în care meteorologii anunță temperaturi negative în noaptea de 6/7 februarie 2020, Primăria Sectorului 6 vine în sprijinul asociaţiilor de proprietari şi continuă distribuirea sacilor cu material antiderapant.

În acest moment, autoritatea locală are pregătit un stoc de 3.000 de saci cu material antiderapant, necesar pentru înlăturarea zăpezii de pe trotuarele din jurul blocurilor de locuinţe şi de pe aleile de acces în imobile, care vor fi distribuiți GRATUIT.

Unii dintre reprezentanții asociațiilor de proprietari din sector au ridicat materialul antiderapant încă din luna noiembrie 2019.

Preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari, care doresc să intre în posesia sacilor cu material antiderapant, au la dispoziţie trei puncte de distribuţie în cartierele Drumul Taberei, Crângaşi-Giuleşti şi Militari, după cum urmează:
Valea Boteni nr. 2 – Serviciul Dotări din cadrul ADPDU Sector 6
Bd. Constructorilor nr. 23
Str. Fabricii nr. 22.

 

Asociaţiile de proprietari pot obţine câte un sac de material antiderapant pentru fiecare scară de bloc.

Potrivit HCGMB nr. 120/2010, cetăţenii au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuare, rigole şi alte suprafeţe din jurul blocurilor de locuinţe. Zăpada trebuie depozitată astfel încât să nu încurce circulaţia auto şi nici pe cea pietonală. Aceleaşi reguli trebuie să respecte şi agenţii economici care desfăşoară activităţi comerciale, pe raza punctelor de lucru pe care le administrează.